Maukasta kasvisruokaa mahan täydeltä!

Maukasta kasvisruokaa mahan täydeltä!

Maukasta kasvisruokaa mahan täydeltä!

Catering-palvelumme – kasvisruokaa juhliin ja kokouksiin Turussa

Oletko järjestämässä sukujuhlia, kokousta, yritystapahtumaa tai vaikka ystäväporukan illanviettoa? Tilaa maukkaat tarjoilut KASVIS-ravintolasta! Catering-palvelumme valmistaa terveellistä ja herkullista kasvisruokaa tapahtumaasi joko omien toiveidesi tai suunnittelemamme menun pohjalta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Räätälöidään yhdessä unohtumaton menu

Juhlista ja tapahtumista jää usein päällimmäisenä mieleen ruoka, joko hyvässä tai pahassa. Catering-palvelumme avustuksella tapahtumasi tarjoilut herättävät vain positiivista innostusta ja niistä puhutaan vielä pitkään jälkeenpäin! Autamme mielellämme menun suunnittelussa ja teemme sinulle menuehdotuksen toiveidesi pohjalta. Jos sinulla on selvä visio haluamistasi ruoista, pyrimme mahdollisimman hyvin toteuttamaan toiveesi.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kun haluat tehdä vaikutuksen vieraisiisi ja hemmotella heitä maukkaalla ruoalla, käänny KASVIS-ravintolan catering-palvelun puoleen. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi, niin voimme suunnitella ja toteuttaa tapahtumasi ruokatarjoilut täysin toiveidesi mukaan. Kysythän apuamme myös kiireellisemmällä aikataululla – pystymme varmasti olemaan avuksi. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Aukioloajat

Ma-pe 11.00–15.00
La-su suljettu

Catering-palvelut sopimuksen mukaan.